Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Μεγάλη πιθανότητα να έρθει πρόταση από Γερμανία

Δημήτρης Πέλκας: Μεγάλη πιθανότητα να έρθει πρόταση από Γερμανία
Δημήτρης Πέλκας: Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έρθει κάποια πρόταση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Πέλκας: Τα προηγούμενα χρόνια ο διεθνής μέσος ήταν βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ. Με τα γκολ και τις ασίστ του οδήγησε την ομάδα του πολλές φορές στη νίκη και συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα του το περσινό αήττητο πρωτάθλημα. Ωστόσο φέτος αυτό έχει αλλάξει και ο Πέλκας δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν τον Πέλκα, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι πρωταγωνιστής της ομάδας. Ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή. Κατά καιρούς το όνομα του έχει παίξει στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Τότε ο έμπειρος χαφ είχε κλείσει την πόρτα. Ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα.

Η Γερμανία καλεί Πέλκα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να φτάσει πρόταση από γερμανική ομάδα. “Ο Δημήτρης Πέλκας δεν είναι στην πρώτη γραμμή παικτών του ΠΑΟΚ που προσελκύουν ενδιαφέρον ευρωπαϊκών (και όχι μόνο) συλλόγων αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται και γι’ αυτόν να εκδηλωθεί ενδιαφέρον με την κατάθεση πρότασης. Το όνομά του βρίσκεται στην λίστα ομάδων, κυρίως από την Γερμανία, και με δεδομένο ότι πλέον για την πώλησή του δεν είναι προϋπόθεση η καταβολή ολόκληρης της ρήτρας αλλά ένα ποσό 3-4 εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γίνει επίσημη πρόταση για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Το πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ είναι κάτι που θα φανεί, αν προκύψει τελικά πρόταση”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments