Ελλάδα

Κωστής Ραπτόπουλος: Δέχτηκε επίθεση ο γνωστός δημοσιογράφος

Κωστής Ραπτόπουλος: Δέχτηκε επίθεση ο γνωστός δημοσιογράφος
Κωστής Ραπτόπουλος: Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση.

Κωστής Ραπτόπουλος: Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει γίνει πολλές φορές δέκτης αρνητικών σχολίων για γα λεγόμενα του. Μάλιστα, υπάρχουν και περιπτώσεις που άγνωστοι έχουν απειλήσει τη σωματική ακεραιότητά του. Αυτό συνέβη και την παραμονή της χρονιάς σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο Ραπτόπουλος. Συγκεκριμένα τόνισε ότι εκείνος και η οικογένεια του ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως ανέφερε στον αέρα του Metropolis FM, κατά την διάρκεια του δείπνου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του, ένας θαμώνας ξεκίνησε να βρίζει τον ίδιο αλλά και τον Γιώργο Μπούζο (σ.σ. δεν ήταν παρών) ενώ τα αίματα άναψαν όταν ο Ραπτόπουλος πήγε να φύγει καθώς του άρπαξε τα γυαλιά και του τα έσπασε.

Ξέφυγαν τα πράγματα και εκτός μαγαζιού

Από την πλευρά του ο Ραπτόπουλος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια , αντέδρασε και οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια ενώ στο μαγαζί επικράτησε… χαμός καθώς όρμηξαν και αρκετά ακόμα άτομα εναντίον του. Μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και στο δρόμο όταν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός επιχείρησε να φύγει με την οικογένειά του αλλά υπήρχε καταδίωξη με ύβρεις και νέα αντιπαράθεση ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στα αυτοκίνητα, όπως -τουλάχιστον- σημείωσε δημοσίως εκείνος.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του ανθρώπου που επιτέθηκε στον Κωστή Ραπτόπουλο, ούτε αν ο δημοσιογράφος θα προχωρήσει σε κάποια μήνυση που δέχτηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments