Lifestyle

Τζούλια Νόβα: Έβαλε μπικίνι και “κολάζει” τον ανδρικό πληθυσμό [pics]

Τζούλια Νόβα: Έβαλε μπικίνι και “κολάζει” τον ανδρικό πληθυσμό [pics]
Τζούλια Νόβα: Μία φωτογραφία της πανέμορφης καλλονής ήταν αρκετή για να "ρίξει" το instagram.

Η Τζούλια Νόβα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις ομορφότερες παρουσία που πέρασαν από την Ελληνική τηλεόραση. Η ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της έκαναν όλον το ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας να βλέπει για χρόνια τον “Τροχό της Τύχης”.

Μπορεί πλέον να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση αλλά η πανέμορφη καλλονή συνεχίζει να είναι το ίδιο ακαταμάχητη. Αυτό το αποδεικνύει ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram. Η Τζούλια Νόβα για αρκετό καιρό δεν είχε ανεβάσει καμία φωτογραφία ή instastory και πολύ ήταν αυτοί που είχαν ανησυχήσει μην έχει συμβεί κάτι στη ξανθιά καλλονή.

Η Τζούλια Νόβα, όμως, επέστρεψε, και μάλιστα πολύ δυναμικά. Η ξανθιά καλλονή ενημέρωσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι άντρες followers της έπαθαν “πανικό”. Ανέβασε φωτογραφίες φορώντας μπικίνι “κολλάζοντας” τους άνδρες followers της και κάνοντας τις γυναίκες να ζηλέψουν την ομορφιά της. Μια από τις πιο ξεχωριστές ήταν αυτή στην οποία ποζάρει στην ξαπλώστρα με αποκαλυπτικό μπλε μπικίνι και το σίγουρο είναι ότι λουόμενοι που βρέθηκαν εκεί κοντά δεν θα πήραν τα μάτια τους από πάνω της. Όπως ήταν λογικό τα likes και τα comments έπεσαν βροχή.

Δείτε την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments