Αθλητισμός

Άντονι Νουακαέμε: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Νιγηριανός εξτρέμ

Άντονι Νουακαέμε: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Νιγηριανός εξτρέμ
Άντονι Νουακαέμε: O Νιγηριανός εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 26 αγώνες με την Τραμπζονσπόρ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Άντονι Νουακαέμε: Λύσεις για την επιθετική του γραμμή αναζητεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για τον λόγο αυτό, στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο Νιγηριανός εξτρέμ της Τραμπζονσπόρ, Άντονι Νουακαέμε, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει κι ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προστέσει μία ακόμη αξιόλογη λύση στα άκρα της επιθετικής γραμμής, καθώς οι Ντανιέλ Ποντένσε, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιώργος Μασούρας δεν μπορούν να βγάλουν μόνοι τους όλη τη σεζόν που είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε πρόσφατα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Ο Άντονι Νουακαέμε έχει αγωνιστεί σε 26 αγώνες με την Τραμπζονσπόρ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα στοιχεία που αναζητά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος μεσοεπιθετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νιγηριανός εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ, αλλά εκπροσωπείται από γραφείο μάνατζερ με το οποίο οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πια και τις καλύτερες σχέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments