Αθλητισμός

Γιάννης Καράκουτης: Από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Γιάννης Καράκουτης: Από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό
Γιάννης Καράκουτης: Τα χνάρια του Μάριου Σιαμπάνη ακολούθησε ο 17χρονος άσσος πραγματοποιώντας το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Γιάννης Καράκουτης: Μετά τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής έρχεται να φέρει νέο αντικείμενο συζήτησης. Ο λόγος για τον Γιάννη Καράκουτη, τον 17χρονο άσσο που αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για χάρη του Ολυμπιακού. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του, με τους “Ερυθρόλευκους” να κινούνται αστραπιαία και να ικανοποιούν όλα τα οικονομικά του “θέλω”.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει μέσω σκληρής δουλειάς και επιμονής να αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ωστόσο παραμένει πιστός στην οικονομική πολιτική του, περιμένοντας από τα νεαρά παιδιά της ακαδημίας πρώτα να δείξουν στο χορτάρι τα διαπιστευτήριά τους και εν συνεχεία να απολαύσουν τους καρπούς. Έτσι η πρόταση που πραγματοποίησαν δεν ικανοποίησε την πλευρά του 17χρονου, Γιάννη Καράκουτη, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μπει μονομιάς στο… μάτι του Ολυμπιακού.

Οι “Ερυθρόλευκοι” κινήθηκαν δίνοντας τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή εντάσσοντάς τον άμεσα στην ομάδα τους. Η περίπτωση του Καράκουτη θυμίζει αρκετά αυτή του Μάριου Σιαμπάνη, με τον νεαρό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί στο πρόσφατο παρελθόν το ίδιο δρομολόγιο αφήνοντας τον ΠΑΟΚ για χάρη των Πειραιωτών. Μέχρι στιγμής ωστόσο η επιλογή του δεν κρίνεται επιτυχημένη μιας και ο Ολυμπιακός δεν του έχει δώσει κάποια ευκαιρία παραχωρώντας τον κατά βάση δανεικό. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στην Αγγλία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νότιγχαμ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments