Διεθνή

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο στο Παρίσι

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο στο Παρίσι
Γαλλία: Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Παρίσι όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες σε πάρκο της πόλης.

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά τεσσάρων πολιτών σε πάρκο της κοινότητας Βιλζουΐφ , στα νότια προάστια του Παρισιού, πραγματοποίησε ένας άντρας το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά των αστυνομικών, ενώ ο ίδιος είχε τραυματίσει προηγουμένως τουλάχιστον δυο άτομα, με το ένα εξ αυτών να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο βρίσκονται και ειδικοί πυροτεχνουργοί, καθώς εικάζεται πως ο δράστης μπορεί να φέρει πάνω του και εκρηκτικά.

Νωρίτερα, στην Ντρο ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο δημαρχείο της πόλης. 

«Ένας ένοπλος άνδρας εμφανίστηκε το πρωί στο δημαρχείο. Πήγε στο γραφείο του γενικού διευθυντή και τον πυροβόλησε μία φορά, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του», σημείωσε ο εισαγγελέας Ρεμί Κουτάν. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε πολύ αίμα, ωστόσο, διευκρίνισε, ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα περιστατικά αυτά έρχονται να προστεθούν σε έναν μακρύ κατάλογο επιθέσεων στη χώρα.

Μόλις πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ των Χριστουγέννων έπεσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί στη συνοικία Πλανουάζ της Μπεζανσόν. Σύμφωνα με την “L’ Est Républicain” πολλοί άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον άλλης ομάδας ανθρώπων με τη χρήση αυτόματων όπλων. Οι υπηρεσίες ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης έχουν κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε την ημέρα που συνέβη το περιστατικό πως νόμιζε ότι επρόκειτο για εορταστικά βεγγαλικά. Άλλοι σημείωσαν επίσης ότι είδαν άνδρα να πετά χειροβομβίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments