Αθλητισμός

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Στα πλάνα του Καρέρα για Παναιτωλικό

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Στα πλάνα του Καρέρα για Παναιτωλικό
Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Στο μπλοκάκι του Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως είναι ο Βόσνιος ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο στις 15:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για τη 17η αγωνιστική της Super League και ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τους παίκτες που θα ρίξει στην “μάχη”. Ήδη στη δοκιμαστική του 11άδα τοποθέτησε τον Σαμπανάτζοβιτς δίπλα από τον Κρίστιτσιτς αφήνοντας στον πάγκο τον Σιμόες.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κώστα Γαλανόπουλο και Νέλσον Ολιβέιρα, οπότε αυτό τον αναγκάζει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε 11άδα με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ και Παουλίνιο, αφήνοντας εκτός τον Μπακάκη. Στη μεσαία γραμμή τοποθέτησε δίπλα από τον Κρίστιτσιτς τον Σαμπανάτζοβιτς αφήνοντας στον πάγκο τον Σιμόες. Στην επιθετική γραμμή, ο Μάνταλος θα κινείται αριστερά με τον Λιβάγια πίσω από τον Γιακουμάκη, ενώ θέση στα δεξιά διεκδικούν ένας εκ των Ντέλετιτς και Βέρντε.

Εφόσον οι δοκιμές αυτές επιβεβαιωθούν στην αναμέτρηση ο Καρέρα θα έχει εμπιστευτεί τον Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό περιμένει μια ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε δώσει μια ευκαιρία στον διεθνή ποδοσφαιριστή στα πρώτα φιλικά της Ένωσης το καλοκαίρι αλλά όχι στη θέση που μπορεί να παίξει, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας τον έριξε στο χορτάρι στο αδιάφορο ματς με τον Πανιώνιο για 18 λεπτά. Εκ τότε ο 20χρονος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό. Το μέλλον του μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν θολό. Μάλιστα ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα περί παραχώρησής του ως δανεικός. Κάτι τέτοιο ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα, δεν επιβεβαιώνεται, με τον παίκτη να δουλεύει σκληρά και να περιμένει υπομονετικά για την ευκαιρία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments