Αθλητισμός

Όνομα έκπληξη φέρνει ο Γιαννακόπουλος

Όνομα έκπληξη φέρνει ο Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τον παίκτη με τον οποίο θα ταράξει τα "νερά" της Euroleague ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής έκανε μεγάλο παιχνίδι και πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ με 102-106. Μια εμφάνιση – ένεση για τους “πράσινους” μετά τα αρνητικά αποτελέσματα από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο κατέθεσαν και την ψυχή τους στο Καλίνινγκραντ και απέδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ωστόσο, για την ομάδα αποτελεί “αγκάθι” η περιφέρεια.

Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες ψάχνουν τον παίκτη που θα τους ενισχύσει στη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι κάνει πάντα ό,τι καλύτερο μπορεί για να ενισχύσει το ρόστερ. Η χθεσινή βραδιά λοιπόν, αναμένεται να αποτελέσει για τον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού το έναυσμα για το καλύτερο δυνατό.

Με την εμφάνισή τους οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έδειξαν ότι έχουν όλες τις βάσεις για να δώσουν το παρόν στο Final 4 και ειδικά με μια προσθήκη υψηλού επιπέδου μπορούν να ονειρεύονται πολλά πράγματα. “Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Πιτίνο” δήλωσε πρόσφατα ο Γιαννακόπουλος, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει να περιμένει το “μπαμ”.

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Αμερικανού στην ομάδα προσδίδει κύρος και γόητρο.

Με τον Πιτίνο στον πάγκο δεν είναι απίθανο να προσελκυστούν για την περιφέρεια ονόματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Άλλωστε κάτι τέτοιο συνέβη και πέρυσι με τον Σον Κιλπάτρικ. Υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες στις ΗΠΑ και ο Παναθηναϊκός τους έχει στη λίστα του. Μεταξύ αυτών είναι οι Τζέι Αρ Σμιθ, Τζόναθον Σίμονς και Άιμαν Σάμπερτ. Ωστόσο, οι περιπτώσεις τους μόνο εύκολες δεν είναι. Όπως και να έχει όμως, όλα δείχνουν ότι οι “πράσινοι” θα ενισχυθούν άμεσα από το «πάνω ράφι» για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4, για πρώτη φορά μετά το 2012.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments