Lifestyle

Ασημίνα Ουστάλλι: Η σεφ της καρδιάς μας πρωταγωνιστεί και στο νέο τρέιλερ του Masterchef [vid]

Ασημίνα Ουστάλλι: Η σεφ της καρδιάς μας πρωταγωνιστεί και στο νέο τρέιλερ του Masterchef [vid]
Οι αναρτήσεις της στο Ινσταγκραμ προκαλούν "εγκεφαλικα".

Είναι σίγουρα μια παρουσία που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Masterchef 3 και εξέπληξε όχι τόσο με τις μαγειρικές τις ικανότητες, αλλά με την προσωπικότητά της και την απαράμιλη ομορφιά της.  Η πανέμορφη και γλυκιά κοπέλα που είδαμε να διαγωνίζεται στα πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 3 η ξανθιά σεφ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα μπορεί να διαθέτει πολύ μεγάλο ταλέντο σίγουρα όμως της έλειπε η εμπειρία.

Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει μοντέλο, η ομορφιά της είναι εντυπωσιακή. Το πανέμορφο πρόσωπο της και το εντυπωσιακό αν και μικροκαμωμένο σώμα της κάνει αρκετές να σκάνε απο ζήλια, ενώ σε κάθε εμφάνιση της αγριεύει τα ανδρικά ένστικτα και δημιουργεί άπειρες φαντασιώσεις.  Το MasterChef επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του στις αρχές του 2020 και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Η γνωστή τριάδα Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, ετοιμάζεται για νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Στο τρέιλερ του τέταρτου κύκλου βλέπουμε εκτός των τριών κριτών και κάποιους από τους παλιούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, όπως τον Σελίμ, τη Σπυριδούλα, τον Χρήστο Γλωσσίδη, τον Λάμπρο Βακιάρο και φυσικά την μοναδική Ασημίνα Ουστάλλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments