Αθλητισμός

Απίθανη ανακοίνωση της Ξάνθης κατά του Κούγια

Απίθανη ανακοίνωση της Ξάνθης κατά του Κούγια
Σε επίσημη τοποθέτηση προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Με μία απίθανη ανακοίνωση και με σκληρό ύφος απάντησε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ξεκαθαρίζοντας πως η ακριτική ΠΑΕ ανήκει στους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα από την Ξάνθη έκανε λόγο για χυδαία φιλοξενία, επιτέθηκε σε Τσαλίκη και Παπαδημητρίου και πρόσθεσε ότι η ακριτική ομάδα θα υποβιβαστεί λόγω πολυϊδιοκτησίας.

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, με δήλωσή του ανέφερε:

«Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές. Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι “Κούγιας” που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ; Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις “ΠΛΑΤΕΣ” που έχεις, η πιο έντιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει. Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments