Αθλητισμός

Ισμαέλ Μπλάνκο: Επιστρέφει στην Ελλάδα για το Αιγάλεω

Ισμαέλ Μπλάνκο: Επιστρέφει στην Ελλάδα για το Αιγάλεω
Ισμαέλ Μπλάνκο: Στη χώρα μας για χάρη της ομάδας του Αιγάλεω επιστρέφει ο Ισμαέλ Μπλάνκο.

Ισμαέλ Μπλάνκο: Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Ισμαέλ Μπάνκο και Αιγάλεω φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Ελλάδα. Ο 37χρονος πια επιθετικός είπε το “ναι” και μετακομίζει στο Αιγάλεω έχοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μπλάνκο δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίτρε στην Αργεντινή και είναι έτοιμος να πατήσει το πόδι του και πάλι στα ελληνικά γήπεδα. Αυτή τη φορά στην Football League.

Ο Αργεντινός είναι εκ των αγαπημένων ποδοσφαιριστών των οπαδών της ΑΕΚ αφού με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα έγραψε τη δική του ιστορία. Αγωνίστηκε στην Ένωση για τέσσερις σεζόν, από το 2007 ως το 2011. Σε αυτό το διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, φόρεσε τη φανέλα της σε 169 ματς και σημείωσε 72 γκολ. Το όνομά του είχε ακουστεί μεταγραφικά αρκετές φορές για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Όμως το Αιγάλεω είναι αυτό που μετά από εννέα χρόνια τον βάζει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

 Το Αιγάλεω το Σάββατο πέρασε με νίκη (1-0) στην έδρα της Καλαμάτας και με την ενίσχυσή του με τον Μπλάνκο, θέλει να σώσει νωρίς την παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία. O Μπλάνκο πέρσι είχε τρία γκολ σε 11 συμμετοχές του με την Μίτρε.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments