Αθλητισμός

Μάρκο Μιχόγεβιτς: Η Άουε ετοιμάζει πρόταση για τον Βόσνιο στόπερ

Μάρκο Μιχόγεβιτς: Η Άουε ετοιμάζει πρόταση για τον Βόσνιο στόπερ
Μάρκο Μιχόγεβιτς: Η Άουε θέλει να αποκτήσει τον 23χρονο Βόσνιος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Μάρκο Μιχόγεβιτς: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Βόσνιος στόπερ δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μαζέψει εμπειρίες. Μετά τον περσινό του δανεισμό στον ΟΦΗ, φέτος ο Μάρκο Μιχόγεβιτς  μετακόμισε τον περασμένο Ιούλιο στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Άουε, η οποία αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

O 23χρονος Βόσνιος από την πρώτη στιγμή στην γερμανική ομάδα είναι βασικός. Με την Άουε μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια, έχοντας πετύχει και ένα γκολ. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη στο Καντίθ της Ισπανίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Άουε για την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Η γερμανική ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον Βόσνιο στόπερ και μάλιστα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς άρχισε τη σταδιοδρομία του στην Λέοταρ. Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών στις 6 Οκτωβρίου του 2012. Τον Φεβρουάριο του 2014 πήγε στην Σαράγεβο και εκεί πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του. Μάλιστα τον Ιούνιο του 2017 έγινινε αρχηγός της Σαράγιεβο σε ηλικία 21 ετών. Στις 31 Ιανουαρίου του 2018, ο Μιχόγιεβιτς μετακόμισε στη Super Leagueε στην Σούπερ λιγκ για τον ΠΑΟΚ.

Έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο δεν ήταν στην 18άδα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου. Παρόλα αυτά, σε εκείνο τον αγώνα πανηγύρισε το τρόπαιο. καλοκαίρι του 2018 πήγε ως δανεικός στον ΟΦΗ. Συνολικά έπαιξε σε 27 ματς (πρωταθλήματος και κυπέλλου).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments