Αθλητισμός

Λαμία: Προτάθηκαν Βέργος, Φάουστο – Απορρίφθηκαν από τη διοίκηση

Λαμία: Προτάθηκαν Βέργος, Φάουστο – Απορρίφθηκαν από τη διοίκηση
Λαμία: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποδεσμευτεί από τους Φάουστο Τιένθα και Νίκο Βέργο, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές μοιάζει δύσκολο να βρουν ομάδα κατά τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Λαμία: Οι “Πράσινοι” αναζητούν τρόπους προκειμένου να ελαφρύνουν το ρόστερ τους από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον Γιώργο Δώνη για την παραμονή τους στην ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπληρώσει τη λίστα με τους “κομμένους” και την έχει παραχωρήσει στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός καλείται να βρει λύσεις στα αδιέξοδα προχωρώντας σε βελούδινα διαζύγια ή δανεισμούς που θα διευκολύνουν τα σχέδια του Γιώργου Δώνη αλλά και της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την συνέχεια της σεζόν.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει αφήνοντας τους σταθερά στην εξέδρα είναι οι Φάουστο Τιένθα και Νίκος Βέργος. Αμφότεροι από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχουν πάρει ευκαιρίες, με τον Δώνη να τους δείχνει εξαρχής πως δεν τους υπολογίζει. Όπως αναφέρεται, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί σε αρκετές ομάδες. Μία από αυτές είναι και η Λαμία, με ομάδα από τη Φθιώτιδα να απορρίπτεις μονομιάς και τις δύο περιπτώσεις.

Στη Λαμία βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές, οι οποίοι με την έλευση τους στην ομάδα θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να επιτευχθούν οι στόχοι που δεν είναι άλλοι από μια καλή πορεία που δεν θα ήταν άσχημο να καταλήξει στην κατάληψη μιας θέσης στη πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments