Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: Κάνει “κλικ” στις αγορές του εξωτερικού

Νέλσον Ολιβέιρα: Κάνει “κλικ” στις αγορές του εξωτερικού
Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος σέντερ φορ έχει καλό βιογραφικό και οι πρόσφατες εμφανίσεις του τον έχουν βάλει στις λίστες πολλών ομάδων.

Νέλσον Ολιβέιρα: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ βρέθηκε σε μια γνώριμη κατάσταση. Να βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Μετά από χρόνια που η ομάδα βολεύτηκε με δανεικούς, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουν σε αγορά ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, έγινε η οικονομική υπέρβαση με την μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο έμπειρος επιθετικός, σχεδόν με το “καλημέρα” έδειξε ότι είναι ένας παίκτης διαφοράς στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει και κάποια παιχνίδια εξαιτίας ενός τραυματισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι στην γενικότερη μέτρια εικόνα της ΑΕΚ ο Ολιβέιρα είναι αυτός που ξεχωρίζει μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια.

Σκοράρει και αρέσει ο Ολιβέιρα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολιβέιρα δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Μάλιστα, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να βρει μια καλή πρόταση, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ο 29 χρόνος ήρθε στην ΑΕΚ με σκοπό να κάνει καλή σεζόν, να επιστρέψει στην Εθνική Πορτογαλίας και αν του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες δεν έχουν ξεγράψει τον Ολιβέιρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις που έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει. Από τη στιγμή που στην ΑΕΚ έχει βρει τον καλό του εαυτό, δεν αποκλείεται να έρθει και κάποια καλή πρόταση για την απόκτηση του. Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενόχληση προς την πλευρά της Ένωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments