Ελλάδα

Νεκρός οπαδός: Ελεύθερη η οδηγός που τον παρέσυρε – Συλλήψεις από την αστυνομία

Νεκρός οπαδός: Ελεύθερη η οδηγός που τον παρέσυρε – Συλλήψεις από την αστυνομία
Νεκρός οπαδός: Ελεύθερη αφέθηκε η 26χρονη οδηγός που παρέσυρε τον Βούλγαρο, που έχασε τη ζωή του την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Σε συλλήψεις νεαρών για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου προχώρησαν οι Αρχές.

Νεκρός οπαδός: Σε τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο νεαροί Έλληνες, 24 και 26 ετών, που κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση, αλλά και η οδηγός, ελληνικής καταγωγής, που φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον άτυχο αλλοδαπό, εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια στον τόπο του τροχαίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “grtimes.gr”, στην 25χρονη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής. Η δικογραφία διαχωρίστηκε από την άλλη που σχηματίστηκε για τους δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό.

Ο 28χρονος, που έχασε το Σάββατο το απόγευμα άδικα τη ζωή του είχε πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με ακόμη εννέα φίλους του από την Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Όλοι τους οπαδοί της Botev Plovdiv. Οι οπαδοί της βουλγάρικης Botev διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη. Το απόγευμα της Κυριακής οι Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν για καφέ σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Φορούσαν “κίτρινα” καπέλα, κασκόλ και μπλούζες.

Τότε μια ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν σιδερολοστούς τους επιτέθηκε. Ο 28χρονος προσπάθησε να ξεφύγει όμως οι δράστες τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα. Τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Η διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε με το όχημά της πάνω από το σώμα του νεαρού. Ο Βούλγαρος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Εν αναμονή της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του 28χρονου και για το λόγο αυτό διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Η νεκροψία θα δείξει αν ο ξυλοδαρμός από τους οπαδούς ή το γεγονός ότι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, ήταν ο λόγος που έχασε τη ζωή του. Επιπλέον, εξετάζοντας μάρτυρες και αναλύοντας βιντεοληπτικό υλικό, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπό διερεύνηση επίθεση ενώ ο αριθμός τους εκτιμάται ότι προσεγγίζει τους δέκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments