Πολιτισμός

Joaquin Phoenix: Έμεινε άφωνος με τη σύζυγο του στο κόκκινο χαλί – Απίστευτο στιγμιότυπο

Joaquin Phoenix: Έμεινε άφωνος με τη σύζυγο του στο κόκκινο χαλί – Απίστευτο στιγμιότυπο
Joaquin Phoenix: Ο εναλλακτικός ηθοποιός ήταν ίσως ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς των "Χρυσών Σφαιρών", χαρίζοντας μας μάλιστα μια επική στιγμή με την αρραβωνιαστικιά του Rooney Mara.

Joaquin Phoenix: Στην χθεσινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ο Joaquin Phoenix κέρδισε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Joker. Πριν από 11 χρόνια ο Heath Ledger είχε κατακτήσει επίσης χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του ως Joker αλλά είχε λάβει το βραβείο του Β’ ανδρικού ρόλου, καθώς ο χαρακτήρας βρισκόταν μέσα σε μια ταινία “Batman“, σε αντίθεση με την περίπτωση του Phoenix που πραγματικά παρακολουθήσαμε ένα “one man show”.

Ο Joaquin Phoenix υποδύεται – με τεράστια επιτυχία- τον Arthur Fleck, έναν αποτυχημένο stand-up comedian με διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση ο οποίος στη συνέχεια γίνεται ο περιβόητος Joker, αιώνιος εχθρός του Batman στο σύμπαν της DC. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον λαμπρό ηθοποιό. Στην είσοδό του στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, ο Joaquin Phoenix συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του, επίσης ηθοποιό Rooney Mara. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Her”.

Το ζευγάρι είχε μια απίθανη στιγμή στο κόκκινο χαλί

Χθες στο κόκκινο χαλί υπήρξε μια αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ του ζευγαριού την οποία κατέγραψαν οι κάμερες. O Joaquin Phoenix περίμενε στην άκρη μέχρι να τραβήξουν οι φωτογράφοι τις απαραίτητες φωτογραφίες της αγαπημένης του που φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και διαφάνεια στο επάνω μέρος ενώ είχε τα μαλλιά της πλεγμένα σε περίτεχνες πλεξούδες.

Και δείχνοντας την αγάπη του προς την σύντροφό του, ο Joaquin Phoenix έβαλε το χέρι του μπροστά στο πρόσωπό του, χαζεύοντας με θαυμασμό και λατρεία την καλή του. Η Rooney Mara όντας ντροπαλή γελούσε αμήχανα και γύρισε από την άλλη μεριά, αλλά φαινόταν πραγματικά το πόσο αγαπάει τον άντρα της και από τη μεριά του ο ίδιος έδειξε ότι μπορεί να την κάνει συνεχώς χαρούμενη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments