Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Για ενδιαφέρον της Φενέρ γράφουν οι Ιταλοί

Λεονάρντο Κούτρης: Για ενδιαφέρον της Φενέρ γράφουν οι Ιταλοί
Λεονάρντο Κούτρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, με την Φενέρ να έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές», αναφέρει τταλικό δημοσίευμα.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Έλληνας αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο ρόστερ των Περαιωτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η οποία άνοιξε με τον ερχομό του νέου έτους. Οι Ιταλοί έδω και αρκετές ημέρες εμπλέκουν τον Λεονάρντο Κούτρη με την Νάπολι, ενώ πλέον έβαλαν στο παιχνίδι και τη Φενέρμπαχτσέ.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον καθημερινά στα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Κούτρης διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό με τη Νάπολι να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του. Απομένει μόνο η συγκατάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων για την μετακίνησή του Κούτρη στη Serie A.

Ωστόσο, σήμερα Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, ένα ακόμη ρεπορτάζ από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το calcionapoli24.it αναφέρει ότι οι «παρτενοπέι» θα έχουν και έντονο ανταγωνισμό για την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» ανταγωνισμού, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή που τον έχει βάλει στο μάτι.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, με την Φενέρ να έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments