Αθλητισμός

Νεπτούνας – ΠΑΟΚ 80-86

Νεπτούνας – ΠΑΟΚ 80-86
Νεπτούνας - ΠΑΟΚ: Με τον Σόρτερ να κάνει το κόψιμο του αγώνα και τον Μπράουν να «πυροβολεί», ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιθουανία και συνεχίζει να ελπίζει.

Νεπτούνας – ΠΑΟΚ: Το καλό… ποδαρικό που έκανε στο 2020, με την επιβλητική, εντός έδρας, επικράτησή του στο ελληνικό πρωτάθλημα επί του Αρη (5/1), ενίσχυσε απόψε ο ΠΑΟΚ με θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του για το νέο χρόνο. Κέρδισε στη Λιθουανία, για τη 10η αγωνιστική του Basketball Champions League, την Νεπτούνας με 86-80, επιτυχία η οποία του έδωσε την 4η νίκη του στη διοργάνωση και διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισής του στην επόμενη φάση του BCL.

Κορυφαίοι για τον «Δικέφαλο», ο οποίος ήταν κυρίαρχος στη ρακέτα (σ.σ. είχε 45 ριμπάουντ εκ των οποίων 15 επιθετικά, έναντι 38 της Νεπτούνας), ήταν οι Ανταμ Σμιθ (18π., με 3/6 τρίποντα), Ααρον Μπεστ (14π., 5 ριμπ.), Αντουέιν Ουιγκινς (13π., 9 ριμπ., 1 ασ., 1κ.). Καταλυτική, επίσης, αποδείχτηκε η παρουσία των Μπόμπι Μπράουν (11π.), Ζέιν Νόουλς (3π., 12 ριμπ). Ξεχώρισαν για τους Λιθουανούς οι Ντεβίντας Γκαΐλιους (16π., 4 ριμπ., 2 ασ.), Τόμας Ντελινικάιτις (15π., 3 ασ.).

Ο Σανόν Σόρτερ και ο Μπόμπι Μπράουν ήταν ο λόγος για να φύγει με το διπλό από την Λιθουανία η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αμφότεροι έκριναν την αναμέτρηση, με τον πρώτο να κατεβάζει τον γενικό στον αντίπαλό του στον αιφνιδιασμό της Νεπτούνας, με τον δεύτερο να τον ακολουθεί και στην επόμενη επίθεση να… εκτελεί τους γηπεδούχους με ένα εξαιρετικό step back τρίποντο! Όπως ήταν λογικό η διοργανώτρια αρχή ανέβασε την εν λόγω φάση, με τους δύο Αμερικανούς να δίνουν τη νίκη στην ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη

Δείτε τις φάσεις:

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 42-47, 64-60, 80-86

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments