Αθλητισμός

«Στον Παναθηναϊκό ο Εμσουβά»

«Στον Παναθηναϊκό ο Εμσουβά»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την απόκτηση του Σιμόν Εμσουβά.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι. Μπορεί να ήρθαν στην ομάδα αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται από το κέντρο και μπροστά, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κάποια αξιόπιστη λύση για τη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τον Μακέντα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να δώσει βοήθησες στο γκολ.

Είναι λογικό αρκετοί ποδοσφαιριστές να έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό. Ένα νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Σιμόν Εμσουβά. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ με καταγωγή από την Τανζανία. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί από την Μπενφίκα και στη συνέχεια θα έρθει δανεικός στον Παναθηναϊκός.

Το δημοσίευμα και η διάψευση

«Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η άμεση απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” ξεκαθάρισαν ότι δεν ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή και δεν γνωρίζουν από που προέκυψαν οι δηλώσεις του ατζέντη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments