Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Παραμένει ψηλά στη λίστα – Κοιτάει και άλλους φορ ο Ολυμπιακός

Αχμέντ Χασάν: Παραμένει ψηλά στη λίστα – Κοιτάει και άλλους φορ ο Ολυμπιακός
Αχμέντ Χασάν: Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται σταθερά στις επιλογές των "Ερυθρόλευκων" για τη θέση του φουνταριστού, με τους Πειραιώτες ωστόσο να έχουν υπόψιν τους και άλλες επιλογές.

Αχμέντ Χασάν: Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό έχει εκφράσει με κάθε τρόπο ο Αιγύπτιος επιθετικός. Ο 26χρονος έχοντας στο παρελθόν φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, ευελπιστώντας πως μια πιθανή επιστροφή μπορεί να του ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το προηγούμενο πέρασμά του στο Λιμάνι κρίνεται επιτυχημένο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει από εκείνον αυτό που επιζητούσε, το σκοράρισμα. Τη φετινή σεζόν οι “Ερυθρόλευκοι” εκτός του Ελ Αραμπί και έχουν βρει άλλη αξιόπιστη επιθετική λύση. Ο Γκερέρο κρίνεται ανεπαρκής για να καλύψει το χρόνο που του αναλογεί, αποτέλεσμα ο σύλλογος να βγαίνει στις αγορές προκειμένου να βρει ποδοσφαιριστή στην γραμμή κρούσης. Ο Αχμέντ Χασάν είναι μια γνώριμη λύση, ωστόσο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι “Ερυθρόλευκοι” εκτός του Αιγύπτιου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα στοιχεία. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί το θέμα της απόκτησης του επιθετικού να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερο, προκειμένου ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπει άμεσα στο ροτέισον και να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα, τόσο στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και σε αυτά που έρχονται τον επόμενο μήνα κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments