Video

Ρένια Λουϊζίδου: Μιλάει για τον μονάκριβο γιο της και την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” [vid]

Ρένια Λουϊζίδου: Μιλάει για τον μονάκριβο γιο της και την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” [vid]
Ρένια Λουϊζίδου: Όσα θα αποκαλύψει σήμερα στις 23:45 στο "The 2night show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ρένια Λουϊζίδου: H ηθοποιός θα βρεθεί απόψε στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και θα μιλήσει μέσα σε όλα για την ζωή της και τις άγνωστες πτυχές της, για τον μονάκριβο γιο της αλλά και την μεγάλη επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” που έκανε πρεμιέρα και ξετρέλανε το κοινό. Επίσης αποκάλυψε και μερικές ακόμα λεπτομέρειες για τον ρόλο της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Νόνη Δούνια, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη, μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ κάνει αποκαλύψεις και για τα φλερτ που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για την επιτυχία που βιώνει για ακόμη μια χρονιά με το «Still Standing», καθώς και για την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό που την ακολουθεί. Δηλώνει πως έχει βρει πλέον τα πατήματά της, έχοντας ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Τέλος, αναφέρεται στην καλή της φίλη και κουμπάρα, Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ αποκαλύπτει και τη σχέση αγάπης που έχει με την βαφτιστήρα της, Ελένη, που την νιώθει σαν δικό της παιδί.

Η εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 23:45, αμέσως μετά την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments