Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Πιθανή η επιστροφή Κάτσε και Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Πιθανή η επιστροφή Κάτσε και Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Οι Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα αναμένεται να επιστρέψουν νωρίτερα από το αναμενόμενο στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι πρωταθλητές αποφάσισαν να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν. Δυο από αυτούς ήταν οι Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα. Αμφότεροι κατέληξαν στην ομάδα της Λάρισας καθώς μπορούσε να τους υποσχεθεί θέση βασικού. Αυτό έγινε πραγματικότητα και οι δυο τους είναι ανάμεσα στους κορυφαίους της ΑΕΛ.

Παρά τη θετική τους παρουσία, η καριέρα τους στη Λάρισα αναμένεται να τελειώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ της επόμενες μέρες. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι ίδιες καθώς ένας από τους δυο έχει ελπίδες να μείνει στο ρόστερ.

Κάτσε για ΟΦΗ, Ουάρντα για παραμονή

Στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και θα πρέπει εκ νέου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Στην Κρήτη πιστεύουν ότι θα έδενε τέλεια με τον Μεγιάδο. Αν τελικά επιβεβαιωθεί το διαζύγιο με τη Λάρισα τότε όλα είναι πιθανά.

Από την άλλη, η περίπτωση του Ουάρντα είναι διαφορετική. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η συμπεριφορά του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ τον έχει δώσει τόσες φορές δανεικό. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να του δοθεί άλλη μια ευκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments