Ελλάδα

Μαργαρίτα Μπρόγιερ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Δεν πήγε στην κηδεία της αδερφής της

Μαργαρίτα Μπρόγιερ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Δεν πήγε στην κηδεία της αδερφής της
Μαργαρίτα Μπρόγιερ: Αν και θα ήθελε να πει το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, λόγω της κατάστασής της, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της Ερρικας Μπρόγιερ.

Μαργαρίτα Μπρόγιερ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής η Μαργαρίτα Μπρόγιερ. Η αδελφή της Ερρικας Μπρόγιερ που υπέστη σοκ από τον θάνατο της αδελφής της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αν και θα ήθελε να πει το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, λόγω της κατάστασής της, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της Ερρικας Μπρόγιερ.

Το τελευταίο αντίο λένε την ίδια στιγμή στο κοιμητήριο του Ζωγράφου φίλοι και συγγενείς της Έρρικας Μπρόγιερ που θα την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.  Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης από νωρίς έφθασαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη ηθοποιό. Συντετριμμένοι είναι η κόρη της, Σάντρα Βουτσά. Η Έρρικα Μπρόγιερ έσβησε νικημένη από τον καρκίνο και αυτή την ώρα ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο, κόσμος την αποχαιρετά στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά έχει ζητήσει αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Ποια ήταν η Έρρικα Μπρόγιερ

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), όμως η Έρρικα, όπως και η αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.

Η Έρρικα Μπρόγιερ μεσουράνησε στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, ως ντουέτο με την αδελφή της, Μαργαρίτα, αλλά και αργότερα μόνη της. Τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Η Έρρικα Μπρόγιερ με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Βουτσά και την κόρη τους, Σάντρα Μαζί με την αδελφή της ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961. Έναν χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική της εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία “Όταν λείπει η γάτα” του Αλέκου Σακελλάριου.

Στην ταινία “Τα 201 καναρίνια” γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Έπειτα από δύο χρόνια παντρεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους, Σάντρα. Μερικά χρόνια αργότερα χώρισαν και από τότε διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου της, τον Γιάννη Μαρινάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments