Ελλάδα

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου από το Δημοτικό που έγινε viral

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου από το Δημοτικό που έγινε viral
Κατερίνα Νοτοπούλου: Η αποκάλυψη μιας φωτογραφίας από την παιδική ηλικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει "φρενίτιδα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατερίνα Νοτοπούλου: Δεν είναι λίγες οι φορές που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να απασχολήσει τη κοινή γνώμη. Η όμορφη πολιτικός από τη Θεσσαλονίκη πότε με δηλώσεις πότε με προσωπικές της φωτογραφίες καταφέρνει να παραμένει στη κορυφή της επικαιρότητας του κόμματος της αλλά και των μέσων κοινωνικών δικτύωσης προκαλώντας αρκετές φορές έντονες συζητήσεις.

Με την είσοδο του 2020 η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της “καλωσόρισμα” στο νέο έτος ανεβάζοντας μια φωτογραφία που φανερώνει την ομορφιά της, ενώ αυτή ακολούθησε ακόμη μία από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, το οποίο πραγματοποίησε παρέα με φίλους της. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τις πολιτικές της πεποιθήσεις αλλά και τις ατάκες της όπως το περιβόητο “ΤΣΕΟ” αντί για CEO βρίσκει τον τρόπο να παρουσιάζει και τη θηλυκή της πλευρά.

Τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Κατερίνα Νοτοπούλου μικρή, όμορφη αλλά και σκεπτική στο πατρικό της σπίτι την ώρα που σβήνει τα κεράκια από τη τούρτα γενεθλίων της στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το flash.gr.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπήρξε ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments