Lifestyle

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το επώνυμό της

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το επώνυμό της
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η γνωστή ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από πετυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια κυνηγά το "αμερικάνικο όνειρο".

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Την μάθαμε μέσα από μικρούς ρόλους, στους οποίους κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή. Στο μυαλό όλων των Ελλήνων ωστόσο εδραιώθηκε μέσα από το πετυχημένο σίριαλ του Alpha “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” ως ζευγάρι με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο, με τον ρόλο της να την απογειώνει.

Τα τελευταία χρόνια η όμορφη ηθοποιός μένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προσπαθώντας με σταθερά βήματα να αρπάξει τις ευκαιρίες που της δίνονται και να πραγματοποιήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο από μια καριέρα εκεί. Το πέρασμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μόνο εύκολο εγχείρημα δεν είναι, με την Ιωάννα να προσπαθεί να μπει στον χώρο, με το επώνυμό της να στέκεται εμπόδιο. Έτσι αποφάσισε το “Τριανταφυλλίδου” να μετατραπεί σε σκέτο “Φυλλίδου” κάνοντάς το πιο εύκολο για τους Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα, το όνομά της εκεί είναι Joanna Fyllidou. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την Internet Movie Database, πιο γνωστή με την συντομογραφία IMDb, την διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης, βιντεοπαιχνίδια και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Με αυτό το όνομα και πολύ σκληρή δουλειά η Ιωάννα φιλοδοξεί να πάρει τις ευκαιρίες που της αναλογούν και να αναδείξει το ταλέντο της δημιουργώντας τον δικό μύθο στον χώρο της υποκριτικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments