Ελλάδα

Λαμία: Χαμός σε συνεδρίαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας- Παρενέβη η αστυνομία [vids]

Λαμία: Χαμός σε συνεδρίαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας- Παρενέβη η αστυνομία [vids]
Λαμία: Πράγματα και θαύματα, επιφύλαξε η έκτακτη συνεδρίαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Λαμία: Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης με θέμα «αποφάσεις για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης», επτά από τα μέλη που αντιτίθενται στην προεδρεία του Κώστα Σακελλάρη, κατέθεσαν πρόταση μομφής, ζητώντας να γίνει αναδιάρθρωση. Η απάντηση από τον Κώστα Σακελλάρη ήταν πως τα 35 σωματεία που τον στηρίζουν, θέλουν να γίνει Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αντεγκλήσεις, φωνές και… εκατέρωθεν καταγγελίες και απειλές.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, κλήθηκε η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα, την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Σακελλάρης, έκανε λόγο για «πραξικόπημα». Η εφιαλτική για το τοπικό ποδόσφαιρο βραδιά έκλεισε με προφορικές αλληλομηνύσεις μεταξύ του Κώστα Σακελλάρη και των «7», στο Αστυνομικό Τμήμα. Παράλληλα υπάρχει και η καταγγελία του κ. Σακελλάρη στην Ασφάλεια Λαμίας για κλοπή των σφραγίδων της ΕΠΣΦ.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα όσα έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΦ την Τρίτη το βράδυ:

Δείτε τις δηλώσεις του Μιχάλη Κορδολαίμη που μεταξύ των «7» εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του ΔΣ, τι δήλωσε ο Κώστας Σακελλάρης που έκανε λόγο για πραξικόπημα, αλλά και το απίστευτο επεισόδιο με τον Τάσο Σπυρίδωνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments