Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [15/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [15/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (15/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (15/1/20).

Κριός

Το ταίρι σας είναι τεράστια πηγή υποστήριξης για εσάς τώρα. Είναι πρόθυμο, ικανό και γενναιόδωρο. Μπορεί να μην μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα σε υλικό επίπεδο… Αλλά η συναισθηματική και ψυχική υποστήριξη που σας προσφέρει, είναι ανεκτίμητη.

Ταύρος

Η επικοινωνία με το ταίρι σας παρουσιάζει μερικά προβλήματα – αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ήρθε η στιγμή να βρείτε νέους τρόπους για να περάσετε το μήνυμα που θέλετε. Μπορεί μάλιστα να σας αρέσει τόσο αυτό που θα βρείτε, ώστε να το ενσωματώσετε στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε μια σχέση, είναι η άνεση που αυξάνεται διαρκώς ανάμεσα στα άτομα που την απαρτίζουν. Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ο ένας τον άλλον. Το να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όταν προκύπτουν, σας κρατάει και τους δυο σε εγρήγορση.

Καρκίνος

Το να πιέζεστε να αισθάνεστε διαρκώς ερωτευμένοι με το ταίρι σας, είναι καλός τρόπος να σκοτώσετε την αγάπη μεταξύ σας. Χαλαρώστε λίγο. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ότι όλες οι σχέσεις έχουν μια σκοτεινή πλευρά. Η αγάπη βρίσκεται κάπου εκεί και θα επιστρέψει.

Λέων

Το ταίρι σας μπορεί να μην σας βοηθήσει σήμερα, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε ρεαλιστές προσδοκίες από αυτό. Τι θα πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας; Τι θα πρέπει να περιμένετε από το ταίρι σας σε λογικά πλαίσια;

 Παρθένος

Οι σχέσεις είναι περίεργες. Σε κάποιες πλευρές που πιστεύατε ότι είναι αδύναμες, αποδεικνύεται ότι έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία με το ταίρι σας. Ενώ κάποιες άλλες που θεωρούσατε στέρεες, φαίνεται ότι είναι περισσότερο αμφιλεγόμενες.

 Ζυγός

Τα άστρα στέλνουν ισχυρογνωμοσύνη σήμερα και αισθάνεστε πιο κολλημένοι στις απόψεις σας από ποτέ. Το να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας, προκαλεί ένταση στη σχέση με το ταίρι σας και δεν θα έπρεπε.

Σκορπιός

Μήπως τον τελευταίο καιρό ήσασταν τόσο απασχολημένοι, που δεν είχατε χρόνο ούτε για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας; Χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση. Κάντε μερικές συνετές οικονομικές κινήσεις τώρα, ώστε γρήγορα να είστε σε θέση να κάνετε διακοπές με στυλ.

Τοξότης

Η υπομονή είναι αρετή, ειδικά όταν η συναισθηματική κατάσταση στη σχέση σας είναι τόσο έντονη όσο τώρα. Σε κοινωνικό επίπεδο, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα διάλειμμα – μαζί ή χώρια.

Αιγόκερως

Δυστυχώς, δεν έχετε την πολυτέλεια να ασχολείστε όλη μέρα μόνο με τον έρωτα σας. Εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα – και άμεσα. Μερικές περικοπές εξόδων μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Το ταίρι σας έχει ορισμένες απαιτήσεις από εσάς. Η επαναστατική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα, έχει άλλη άποψη. Είστε σε φάση που θέλετε να εξερευνήσετε τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας τώρα.

Ιχθύες

Κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας, επιβραδύνουν την πρόοδο σε άλλους τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν επιλογές – αν και τώρα δεν ξέρετε ποιες ακριβώς είναι αυτές. Αναλάβετε δράση. Στην πορεία θα σας έρθουν και οι ιδέες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments