Πολιτική

Ζωή Κωνσταντουπούλου: «Η Σακελλαροπούλου επέδειξε διαθεσιμότητα να παραβιάσει τα δικαιώματα του Βίνικ»

Ζωή Κωνσταντουπούλου: «Η Σακελλαροπούλου επέδειξε διαθεσιμότητα να παραβιάσει τα δικαιώματα του Βίνικ»
Ζωή Κωνσταντουπούλου: "Το όνομα της κυρίας Σακελλαροπούλου θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θόδωρου Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν» πρόσθεσε ακόμη.

Ζωή Κωνσταντουπούλου: Πυρά κατά της προτεινόμενης για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος του Αλεξάντερ Βίνικ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τις δηλώσεις της τάχθηκε απέναντι στο γενικό κλίμα που συντάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

«Το όνομα της κας Σακελλαροπούλου θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θ. Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν», αναφέρει η κυρία Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι η κυρία Σακελλαροπούλου «συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίνικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην αποστέρηση των βασικών δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίνικ, που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργίας πείνας».

Όπως καταγγέλλει, η κυβέρνηση εμποδίζει τη συμβολαιογράφο και τον διερμηνέα να έρθουν σε επαφή με τον Βίνικ, στον θάλαμο νοσηλείας του, για να υπογράψει ό,τι απαιτείται για να ασκήσει τα δικαιώματά του στο ΣτΕ, ενώ η προθεσμία υποβολής λήγει στις 14.30.

Αναλυτικά, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Το όνομα της κας Σακελλαροπούλου θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θ.Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν.

Η κα Σακελλαροπούλου συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίννικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην αποστέρηση των βασικών δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίννικ, που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργίας πείνας.

Εδώ και μιάμιση ώρα, με εντολή της Κυβέρνησης η οποία πρότεινε την κα Σακελλαροπούλου, εμποδίζονται η συμβολαιογράφος και ο διερμηνέας να έρθουν σε επαφή με τον Αλεξάντερ Βίννικ στο θάλαμο νοσηλείας και κράτησής του, για να υπογράψει πληρεξούσια και δηλώσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων του ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 14.30. Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό για επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε χθες ότι…στο πρόσωπό της τιμάται η Δικαιοσύνη και η σύγχρονη Ελληνίδα. Ακόμη μίλησε για κράτος δικαίου και δικαιώματα.

Πρόκειται για προκλητική, οργουελική δήλωση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments