Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [17/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [17/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (17/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (17/1/20).

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τυχόν οικογενειακές υποχρεώσεις που αναβάλλατε. Αν ανησυχείτε για το πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση, να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για συναισθηματική υποστήριξη.

Ταύρος

Απόψε πείτε στο ταίρι σας να σας συναντήσει στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Το να πείτε τα νέα σας τρώγοντας θα βοηθήσει και τους δυο σας να χαλαρώσετε και να εκτονωθείτε. Μπορεί να έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα για να μοιραστεί μαζί σας.

Δίδυμοι

Το να κάνετε οικονομία μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν συνεργαστείτε με το ταίρι σας. Σκεφτείτε μαζί τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Χρησιμοποιήστε αυτά που θα μαζέψετε για να προσφέρετε στους εαυτούς σας κάτι ξεχωριστό.

Καρκίνος

Σήμερα βρίσκεστε στο επίκεντρο, οπότε αξιοποιήστε το στο έπακρο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να επικεντρωθείτε στο ταίρι σας αλλά προσπαθήστε να απολαύσετε την προσοχή που σας δίνεται. Σας αξίζει να το γιορτάσετε.

Λέων

Η συνεργασία θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με μια απαιτητική βδομάδα. Όταν συνεργάζεστε με το ταίρι σας μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Όχι μόνο καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε την παρούσα κατάσταση αλλά αναπτύσσετε και την εμπιστοσύνη στην σχέση σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε κάπως εξαντλημένοι σήμερα. Ίσως αν βγείτε έξω και βρεθείτε με άλλους ανθρώπους σας αλλάξει η διάθεση. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας συναντήσει σε ένα μαγαζί με ζωντανή μουσική. Πολύ γρήγορα θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ζυγός

Σήμερα υπάρχει διαρκώς αυξανόμενη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Όταν θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι θα μπορέσετε να συζητήσετε για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Αφήστε στην άκρη οτιδήποτε σας συγκρατεί από το να κάνετε αυτά που θέλετε. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το ποια είναι αυτά, ρωτήστε το ταίρι σας. Βλέπει τους τρόπους με τους οποίους κάποιες φορές εσείς οι ίδιοι περιορίζετε τις δυνατότητες σας.

 Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας λειτουργείτε σε διαφορετικές ταχύτητες σήμερα αλλά και πάλι μπορείτε να τα καταφέρετε. Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα για λίγο και στη συνέχεια προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος.

Αιγόκερως

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα το ταίρι σας αντιδράσει υπερβολικά σε κάποιο απερίσκεπτο σχόλιο σας. Δώστε του λίγο χώρο και να είστε ευγενικοί μαζί του. Μπορεί να τον/την απασχολεί κάτι που δεν σας έχει αναφέρει ακόμη.

Υδροχόος

Μην αφήνετε μια μικρή αναποδιά να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα. Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Βρείτε την απάντηση στο πρόβλημα σας, διορθώστε το και προχωρήστε παρακάτω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ιχθύες

Το ταίρι σας θα δείξει πόσο σας εκτιμά σήμερα και αυτό θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας. Δεν κάνετε ό,τι κάνετε για να αναγνωριστείτε, αλλά όταν αυτό συμβαίνει αισθάνεστε υπέροχα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments