Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πάντα στο προσκήνιο ο Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Πάντα στο προσκήνιο ο Καρβάλιο
Ολυμπιακός: Παίκτη για την θέση του ακραίου επιθετικού αναζητά ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο να είναι πάντα στα υπόψη των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μία από τις θέσεις που οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν για την απόκτηση παίκτη είναι αυτή του ακραίου επιθετικού. Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται πάντα στα υπόψη των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι αυτό του Καρβάλιο, με τα σενάρια από την Αγγλία να είναι πάντα στο προσκήνιο. Η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και δεν αποκλείεται τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στην περίπτωση του.

“Στην καλή του μέρα, γίνεται μάγος”

Σύμφωνα με το contra.gr πρόκειται περί σπουδαίου ταλέντου, με τεράστια αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, που δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού και το σύστημα του προπονητή Σαμπρί Λαμουσί δεν φαίνεται να περιλαμβάνει κάποιον ρόλο που να τον βοηθά να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές αρετές του στο χορτάρι.

Η ρεπόρτερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σάρα Κλάπσον, σε πρόσφατο άρθρο της με τίτλο “Γιατί ο Ζοάο Καρβάλιο δεν πρέπει να φύγει από τη Φόρεστ” εξήγησε πως ο 22χρονος Πορτογάλος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Premier League, αρκεί να του δοθεί ξανά ο χρόνος συμμετοχής, που έχασε κατά τη θητεία του Μάρτιν O’ Nιλ στον πάγκο της ομάδας. “Στην καλή μέρα του γίνεται μάγος, μπορεί να αποδιοργανώσει άμυνες με κινήσεις ακριβείας, να πετύχει θεαματικά γκολ και να δημιουργήσει ρήγματα μέσα από καταστάσεις μαζικής πίεσης. Ο Καρβάλιο, όμως, είναι ακόμα νέος. Αυτή είναι μόλις η 2η σεζόν του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η Championship απαιτεί χρόνο από εκείνον για να μάθει και να γίνει καλύτερος. Αυτό συμβαίνει πάντα, με κάθε παίκτη σε τόσο νεαρή ηλικία όσο εκείνος”, έγραψε η Κλάπσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments