Lifestyle

Απίθανο με ποιον τα έφτιαξε η Χριστίνα Βραχάλη

Απίθανο με ποιον τα έφτιαξε η Χριστίνα Βραχάλη
Νέος έρωτας για την πανέμορφη δημοσιογράφο του OPEN, Χριστίνα Βραχάλη.

Η Χριστίνα Βραχάλη τα τελευταία χρόνια αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της αθλητικής δημοσιογραφίας. Η πανέμορφη αθλητικογράφος ομορφαίνει τα γήπεδα όλης της Ελλάδος, αλλά και τους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την αθλητική εκπομπή που παρουσιάζει.

H Χριστίνα Βραχάλη θεωρείται έως και σήμερα μία από τις πιο πετυχημένες παρουσίες στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ και της παρουσίασης. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον ΣΚΑΙ, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί. Η υπέροχη παρουσία της τράβηξε αμέσως τα βλέμματα όλων, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ γρήγορα ιδιαίτερα δημοφιλής.

Μπορεί η εμφάνιση της να εντυπωσιάζει, όμως είναι άδικο κάποιος να μείνει μόνο στα εξωτερικά της χαρακτηριστικά, όσο εντυπωσιακά και αν είναι. Η Χριστινα Βραχάλη έχει κερδίσει με το σπαθί της τη παρουσία της στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, αποδεικνύοντας πως οι ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές γνώσεις δεν αποτελούν προτέρημα μονάχα των ανδρών.

H Χριστίνα Βραχάλη φαίνεται πως έχει καινούριο αμόρε. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Real, η όμορφη δημοσιογράφος του OPEN είναι ζευγάρι με τον νεαρό τραγουδιστή, Νίκο Φάρφα. Τον νεαρό τραγουδιστή τον γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, The Voice, όταν ερμήνευσε το τραγούδι “Μέτρησα” της Ελευθέριας Αρβανιτάκη.

Το δημοσίευμα της Real:

Ο 34χρονος ασχολείται με το τραγούδι κι έχει κάνει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Η μητέρα του είναι Κύπρια και ο πατέρας Μικρασιάτης. Ο Νίκος Φάρφας μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου.  Παίζει κιθάρα και γράφει μουσική και στίχους, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης όταν τον άκουσε στις blind οντισιόν του Voice χαρακτήρισε την φωνή του ένα κράμα ανάμεσα σε Αλκίνοο Ιωαννίδη και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments