Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Τον κρατάει στην ΑΕΚ ο Καρέρα

Όγκνιεν Βράνιες: Τον κρατάει στην ΑΕΚ ο Καρέρα
Όγκνιεν Βράνιες: Όμως από τη στιγμή που ο Ιταλός έκατσε στον πάγκο της Ένωσης, ο Βόσνιος μεταμορφώθηκε.

Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ, μετά από το άσχημο πέρασμά του από την Αντερλεχτ. Ο έμπειρος στόπερ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την Ένωση και τους οπαδούς της, και όλοι περίμεναν να γίνει ξανά ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής, όπως τη χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Η αγωνιστική εικόνα του δεν ήταν τόσο καλή αυτό αυτό δικαιολογήθηκε από τη γενικότερη μετριότητα στην φετινή ΑΕΚ. Ωστόσο στη συνέχεια δεν έλειψαν και τα πειθαρχικά παραπτώματα. Αποκορύφωμα ήταν το party γενεθλίων του και το βίντεο που τον έδειχνε ημίγυμνο και σε κατάσταση μέθης να βρίζει τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι. Τα παραπτώματα συνεχίστηκαν και μετά το ματς όταν αρνήθηκε να κατεβάσει από το instagram ένα χυδαίο ποστ.

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Βράνιες είχε μπει στο περιθώριο. Μάλιστα, για ένα διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να μην έχει καμία πρόθεση να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε τελικά στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά στο ματς με τον ΟΦΗ έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής, όταν χτύπησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή των Κρητικών και αποβλήθηκε.

Μέχρι την άφιξη του Μάσιμο Καρέρα, ο Βράνιες ήταν πολύ κοντά στην έξοδό του από την ΑΕΚ.

Όμως από τη στιγμή που ο Ιταλός έκατσε στον πάγκο της Ένωσης, ο Βόσνιος μεταμορφώθηκε. Έχει βγάλει καλύτερη συμπεριφορά και προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην ομάδα. Αν κριθεί το μέλλον του από τον Καρέρα, η παραμονή του στα Σπάτα θα πρέπει να θεωρηθεί αρκετά πιθανή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments