Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα, αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να συζητήσει μαζί τους τοπικά ζητήματα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην επισκεφθεί επίσημα τον δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες. Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, σε επίσκεψή του προεκλογικά, τούς είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα παρευρεθεί στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει κι άλλες ανάλογες επισκέψεις, που δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ακριβώς για να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τοπικούς φορείς και πολίτες. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε, στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Μέγαρο Μαξίμου στις 27 Αυγούστου. Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μια ώρα και πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καιρός η μνήμη των αδικοχαμένων της τρομοκρατίας να αποκατασταθεί»

Γεμάτη ήταν η μέρα για τον πρωθυπουργό, καθώς το μεσημέρι έδωσε το “παρών” σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιείται για τα θύματα της τρομοκρατίας στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου. «Βρίσκομαι σήμερα εδώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Πριν από όλα, με την σκέψη στα θύματα της τρομοκρατίας, τιμώντας την ημέρα μνήμης. Ένα χρέος της πολιτείας προς τους αδικοχαμένους, αλλά και τις οικογένειές τους. Πολύ από εσάς βρίσκεστε σήμερα μαζί μας και σας ευχαριστώ. Μια τέτοια οικογένεια είναι και η δική μου. Η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, πριν από 30 χρόνια, σφράγισε όλους τους ανθρώπους γύρω του. Όσο για μένα, σήμανε το τέλος της νεότητάς μου. Το τέλος της αθωότητάς μου. Ταυτόχρονα όμως χαλύβδωσε και την πίστη μου στη δημοκρατία, στα βήματα του Κωνσταντίου Μητσοτάκη, ο οποίος με ζεστό ακόμη το αίμα του Παύλου, επέλεξε τότε να απευθυνθεί αμέσως στο εθνικό Κοινοβούλιο για να απαντήσει στις σφαίρες των λίγων με την ενότητα των πολλών» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments