Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Βγαίνει στην αγορά για επιθετικό

ΑΕΚ μεταγραφές: Βγαίνει στην αγορά για επιθετικό
ΑΕΚ μεταγραφές: Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις για τη θέση του επιθετικού.

ΑΕΚ μεταγραφές: Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν και απέκτησαν χαφ. Ο Ίλια Ίβιτς είχε στα πλάνα του την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ υπήρχε η σκέψη και για ένα στόπερ. Ωστόσο όλα ανατράπηκαν όταν η Γουλβς έκανε μια πρώτη κρούση για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Η αρχική πρόταση είναι χαμηλότερη από την ρήτρα του παίκτη, αλλά η Ένωση πρέπει να είναι καλυμμένη.

Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο σήμανε συναγερμός και ο Ίλια Ίβιτς έκανε μια γρήγορη λίστα για να να είναι έτοιμος σε περίπτωση που η ΑΕΚ πουλήσει τον Ολιβέιρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και τον μοναδικό ποιοτικό επιθετικό. Πίσω από τον Πορτογάλο υπάρχει ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Μάρκο Λιβάγια που δεν του αρέσει να παίζει κορυφή.

Τα πρώτα ονόματα στη λίστα

Σύμφωνα με το Sportime ο Ίλια Ίβιτς χτύπησε την πόρτα σε δυο ποδοσφαιριστές με παρελθόν στην Ελλάδα. Ο ένας ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Σουηδός ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας. Ο έτερος της λίστας ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά η περίπτωση του ήταν πανάκριβη για την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δήλωσε ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments