Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Το έψαχνε το γκολ ο Νορβηγός [vid]

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Το έψαχνε το γκολ ο Νορβηγός [vid]
Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Ο Νορβηγός μπακ σκόραρε κόντρα στον Άρη και το πανηγύρισε έξαλλα.

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο προσκήνιο λόγω του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες. Ο Ομάρ και ο Ολυμπιακός βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση, όμως αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Ομάρ.

Όμως παρά τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, τα οποία αναφέρουν ότι ο Νορβηγός μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες εκτός Ελλάδας, ο Ομάρ θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών έστειλε μήνυμα τους ενδιαφερόμενους ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό, και μετά θα μπει σε συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Την περασμένη Κυριακή, ο Ομάρ σκόραρε κόντρα στον Άρη, βοηθώντας τον Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη. Ο Νορβηγός πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε καθώς ήταν το πρώτο του φετινό. Είχε να σκοράρει από τον περασμένο Μάιο με τον Ολυμπιακό. Το γκολ αυτό αναμένεται να δώσει ψυχολογία στον Ομάρ, ο οποίος περιμένει από μέρα σε μέρα να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακό για το νέο συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments