Ελλάδα

Τάσος Μπουντούρης: Στην εντατική έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Τάσος Μπουντούρης: Στην εντατική έπειτα από σοβαρό τροχαίο
Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του παλαίμαχου αθλητή έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή.

Τάσος Μπουντούρης: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη, με τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αργά το βράδυ στην Παραλιακή.

Όλα έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο. Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος, η σύζυγος του και το παιδί τους, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο γνωστός προπονητής. Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Metropolitan.

Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική του νοσοκομείου. Οι γιατροί τον έχουν βάλει σε καταστολή και του κάνουν συνεχώς εξετάσεις. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το θώρακα από τη σύγκρουση.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-. Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments