Πολιτική

Μάκης Βορίδης – ΣΥΡΙΖΑ: “Πόλεμος” με πρωτοχρονιάτικη πίτα αξίας 12.000 ευρώ

Μάκης Βορίδης – ΣΥΡΙΖΑ: “Πόλεμος” με πρωτοχρονιάτικη πίτα αξίας 12.000 ευρώ
Μάκης Βορίδης - ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούστηκαν λόγω πρωτοχρονιάτικης πίτας, με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να απαντά στην ανάρτηση της τέως υφυπουργού Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Μάκης Βορίδης – ΣΥΡΙΖΑ: Η κόντρα Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει από την πολιτική επικαιρότητα, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για περιττές δαπάνες δημοσίου χρήματος θέτοντας ως παράδειγμα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Όπως ανέφερε σε ανάρτηση της στο προσωπικό της Facebook η τέως υφυπουργός, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η φετινή εκδήλωση στοίχισε συνολικά 12.000 ευρώ, εν αντιθέσει με αυτή της προηγούμενης χρονιάς όπου το κόστος δεν ξεπέρασε τα 30 ευρώ για μια βασιλόπιτα.

Η τέως υφυπουργός με την ανάρτησή της συνέκρινε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε επί των ημερών της, με τη φετινή κατά την οποία το υπουργείο κάλεσε 750 υπαλλήλους μαζί με τις οικογένειές τους σε μεγάλη εκδήλωση, κατά την οποία όπως ανέφερε το Υπουργείο έδωσε χαρά σε όλους τους παραβρισκόμενους, όντας το ελάχιστο για την προσφορά τους.

Απίστευτα πράγματα.Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την…

Gepostet von Ολυμπία Τελιγιορίδου am Montag, 20. Januar 2020

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».

Πηγές του υπουργείου προσθέτουν μάλιστα ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο και ελλείψει δημοσιονομικής δυνατότητας, αποδίδονται οφειλόμενα προς τους εργαζόμενους. Τονίζουν, δε, ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του πνεύματος συνεργατικότητας που αποδεδειγμένα προωθεί ο υπουργός, Μάκης Βορίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments