Αθλητισμός

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ και Λέστερ [vid]

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ και Λέστερ [vid]
Premier League: Η Λέστερ επικράτησε με 4-1 της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι, ενώ η Τοτεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο νίκησε δύσκολα 2-1 την ουραγό Νόριτς.

Premier League: Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες), η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Λονδίνο με 2-1 της ουραγού, Νόριτς, που δεν δείχνει ότι θα μπορέσει να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο 38′ με τον Ντέλε Άλι, ενώ η Νόριτς ισοφάρισε στο 70′ με πέναλτι του Πούκι. Το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79′ με τον Χεούνγκ Μιν Σον.

Τότεναμ – Νόριτς 2-1

Επιστροφή στις νίκες και για την Λέστερ, η οποία επικράτησε στο «Κινγκ Πάουερ» με 4-1 της Γουέστ Χαμ. Οι «αλεπούδες» προέρχονταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και με το «τρίποντο» αυτό πλησίασαν στο -3 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.  Στο 24ο λεπτό ο Μπαρνς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Ρικάρντο Περέιρα να γράφει το 2-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Τα «σφυριά» μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Νομπλ στο 49′, αλλά οι «αλεπούδες» δεν πτοήθηκαν. Με δύο γκολ του Αγιόθε Πέρεθ, ένα από την άσπρη βούλα και ένα με συρτό σουτ, διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 4-1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments