Ελλάδα

Πάτρα προσαγωγή ιερέα: Σύλληψη παπά για εμπρησμό καρναβαλικής κατασκευής

Πάτρα προσαγωγή ιερέα: Σύλληψη παπά για εμπρησμό καρναβαλικής κατασκευής
Πάτρα προσαγωγή ιερέα: Ύποπτος κρίθηκε ένας 40χρονος ιερέας για εμπρησμό καρναβαλικής κατασκευής στην Πάτρα, ύστερα από τέσσερις επαναλαμβανόμενους εμπρησμούς καρναβαλικών κατασκευών.

Πάτρα προσαγωγή ιερέα: Ιερέας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου ως ύποπτος για τον εμπρησμό καρναβαλικής κατασκευής στην Πάτρα. Ειδικότερα, η σύλληψη διενεργήθηκε μετά και τον τέταρτο εμπρησμό σε καρναβαλικό μπάστακα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Ρίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος είναι ιερέας ο οποίος εργάζεται στο Αίγιο, αλλά διαμένει στην Πάτρα και είναι ηλικίας περίπου 40 ετών.

Αφορμή για τη σύλληψή του ήταν ο εμπρησμός αργά το βράδυ της Τρίτης καρναβαλικού μπάστακα στην οδό Εγνατίας, στο Ρίο, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αξίζει να αναφερθεί πως τα ξημερώματα της Τρίτης είχαν καταστραφεί από φωτιά τρεις ακόμη καρναβαλικοί μπάστακες, ο ένας μάλιστα μπροστά από το δημαρχείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας hyundai, ακόμη όμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν κατηγορείται και για τους υπόλοιπους εμπρησμούς, εκτός του από αυτόν στο Ρίο, το βράδυ της Τρίτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments