Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [22/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [22/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (22/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (22/1/20).

Κριός

Τώρα αισθάνεστε ότι θέλετε να βάλετε σε προτεραιότητα της ανάγκες του/της συντρόφου σας. Από τη στιγμή που εξακολουθείτε να φροντίζετε και τον εαυτό σας, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στην ανιδιοτελή προσφορά.

Ταύρος

Η εβδομάδα δεν έχει αρκετές μέρες για να κάνετε όλα όσα θέλετε. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στον ποιοτικό χρόνο που θέλετε να περνάτε με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Ξεκινώντας από σήμερα, τα επίπεδα της ενέργειας σας θα έχουν ανοδική πορεία. Το ταίρι σας θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας. Μην το αφήνετε πίσω. Δώστε του ένα χέρι βοηθείας ώστε να σας κάνει παρέα στη διασκέδαση.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε μόνο τον έρωτα στο μυαλό σας και δεν είστε οι μόνοι. Το ταίρι σας έχει περισσότερη ανάγκη από λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί σας. Είστε πολύ τυχεροί!

Λέων

Μην διστάσετε να πείτε στο ταίρι σας τι θα σας έκανε ευτυχισμένους. Είναι πρόθυμος/η να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία, αρκεί να ξέρει περί τίνος πρόκειται. Μην το αναγκάζετε να μαντέψει.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε κάτι που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Συζητήστε τις λεπτομέρειες με το ταίρι σας και αν συμφωνείτε και οι δύο, προχωρήστε!

Ζυγός

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες τώρα που απαιτούν την προσοχή σας. Επιστρατεύστε το ταίρι σας για να σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Συμβαίνουν τόσα στην κοινωνική σας ζωή και δεν θέλετε να χάσετε τίποτα.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να υποχωρήσετε στις απαιτήσεις του/της συντρόφου σας παρά να συγκρουστείτε μαζί του/της. Διατηρήστε ένα ήρεμο κλίμα και συμφωνήστε με αυτό που θέλει. Μην εκπλαγείτε αν τελικά το διασκεδάσετε.

Τοξότης

Αν έχετε βάλει στο μάτι κάτι ξεχωριστό, δεν είναι κακό να κάνετε μερικούς υπαινιγμούς στο ταίρι σας. Θα χαρεί που δεν θα χρειαστεί να μαντέψει τι έχετε στο μυαλό σας. Μετά μπορείτε να προσποιηθείτε ότι εκπλαγήκατε.

Αιγόκερως

Η καριέρα σας απαιτεί πολύ ενέργεια από εσάς. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο και στο ταίρι σας. Θα αισθάνεστε και οι δύο πιο ευτυχισμένοι αν έχετε τη δυνατότητα να περνάτε λίγο ποιοτικό χρόνο παρέα.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α εντελώς διαφορετικό/ή από τα άτομα που συναναστρέφεστε συνήθως. Η αλληλεπίδρασή σας μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε μήπως εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Θα πρέπει φυσικά να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για αυτό κάντε ό,τι μπορείτε από την πλευρά σας χωρίς να γκρινιάζετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments