Αθλητισμός

Λισάνδρο Σεμέδο μεταγραφή: Στο στόχαστρο του Άρη ο παίκτης του ΟΦΗ

Λισάνδρο Σεμέδο μεταγραφή: Στο στόχαστρο του Άρη ο παίκτης του ΟΦΗ
Λισάνδρο Σεμέδο μεταγραφή: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα του ΟΦΗ είναι στο στόχαστρο του Άρη.

Λισάνδρο Σεμέδο μεταγραφή: Τη φετινή σεζόν ο ΟΦΗ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει μια πτώση στην απόδοση του, αλλά δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αθλητές της ομάδας έχουν ξεχωρίσει και έχουν μπει στις λίστες των μεγάλων ομάδων.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Λισάνδρο Σεμέδο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ με την ομάδα της Κρήτης να έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “ασπρόμαυροι” θα προχωρήσουν στην αγορά του με σκοπό να τον πουλήσουν.

Τον παρακολουθεί ο Άρης

Μέχρι σήμερα το όνομα του νεαρού παίκτη έχει ακουστεί σχεδόν για όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Μια από αυτές φέρεται να είναι και ο Άρης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ασχοληθεί με τον Σεμέδο κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη. Την περίπτωση του παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός με τα δημοσιεύματα να τον παρουσιάζουν σαν μια επιλογή για αντι – Ποντένσε αν τελικά ο Πορτογάλος πουληθεί. Θυμίζουμε ότι στον Άρη έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν όλα τελειώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments