Αθλητισμός

Ο Ρικ Πιτίνο ανέβασε το post της χρονιάς

Ο Ρικ Πιτίνο ανέβασε το post της χρονιάς
Απίστευτο tweet του προπονητή του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Ο Ρικ Πιτίνο μας έχει συνηθίσει σε τρομερές ατάκες. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του δίνει υλικό για μέρες. Είναι κάτι που το έχει “κουβαλήσει” από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, εκεί που τα πράγματα στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό είναι πολύ πιο ανάλαφρα και δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τη μορφή πολεμικού πεδίου που έχει λάβει ο αθλητισμός στη χώρα μας αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

“Έγραψε” ο Ρικ Πιτίνο

Βέβαια, αυτή τη φορά ο Ρικ Πιτίνο δε μίλησε. Απλά έγραψε. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού το tweet που έκανε για τον επερχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν ήταν πραγματικά απολαυστικό. Αφού ξεκαθάρισε ότι το αυριανό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι πολύ σημαντικό και ότι ο Άντι Ράουτινς έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, έκανε μια νύξη για τον Ίαν Βουγιούκα που θα αναγκάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν retweet μέχρι αύριο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Ίαν Βουγιούκας είναι γύρω στα 5 κιλά υπέρβαρος και προφανώς ο Πιτίνο έχει βαλθεί να του κάνει… δίαιτα, αφού ειδοποίησε φίλους του Παναθηναϊκού – και όχι μόνο – να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της ΚΑΕ αν τον δουν πουθενά να τρώει ψωμί ή πατάτες! Απίστευτος πραγματικά… Τα λόγια του σε ελεύθερη μετάφραση: “Μεγάλο παιχνίδι αύριο με τη Βιλερμπάν. Ο Άντι Ράουτινς “τα πιάνει” γρήγορα. Ο Ίαν (Βουγιούκας) είναι 5 κιλά μακριά από το στόχο του. Αν τον δει κανείς έξω να τρώει ψωμί ή πατάτες παρακαλώ να καλέσει τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!”.

Δείτε το tweet:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments