Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [24/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [24/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (24/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (24/1/20).

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα. Για αυτό αξιοποιήστε τη στο έπακρο: Ξεκινήστε επιτέλους κάτι που αναβάλλατε εδώ και καιρό. Επιστρατεύστε και το ταίρι σας για να σας βοηθήσει. Μαζί θα καταφέρετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Ταύρος

Σήμερα θα θελήσετε να απολαύσετε κάποια από τα αγαπημένα σας πράγματα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αλλά μην φτάσετε σε υπερβολές. Αν μπορείτε φυλάξτε και κάτι για να το μοιραστείτε με το ταίρι σας αργότερα.

Δίδυμοι

Μην απλώνετε τα πόδια σας πέρα από το πάπλωμα σήμερα. Το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει αλλά δεν θα χαρεί αν πρέπει να διεκπεραιώσει όλα τα πράγματα που ξεκινήσατε και αφήσατε στη μέση. Ξεκινήστε με κάτι μικρό. Σιγά-σιγά θα κάνετε περισσότερα.

Καρκίνος

Τις επόμενες μέρες μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην οικογενειακή σας ζωή. Καβγάδες ξεκινάνε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και γενικά υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Μην ανησυχείτε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Λέων

Πείτε στο ταίρι σας τι σκέφτεστε σήμερα, ειδικά αν είναι κάτι που κρατάγατε μέσα σας για πολύ καιρό. Η συζήτηση δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο πιστεύατε. Ανοιχτείτε του και να είστε ειλικρινείς.

Παρθένος

Μην ανησυχήσετε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο ευχάριστο αλλά είναι φυσικό να προκαλούνται προστριβές όταν δυο άνθρωποι ζουν και εξελίσσονται μαζί.

Ζυγός

Σήμερα έχετε διάθεση για φλερτ. Αφήστε ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα στον τηλεφωνητή του/της συντρόφου σας, λέγοντας του/της ότι έχετε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για απόψε.

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σχετικά με κάποιο θέμα στο οποίο δεν μπορείτε να βρείτε μόνοι σας απάντηση. Ανταλλάξτε ιδέες με το ταίρι σας και να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα βρείτε μια καλή λύση.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση και μπορεί να καταλήξετε να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου φίλου. Το ταίρι σας θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει και να σας παρηγορήσει.

Αιγόκερως

Έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να διεκπεραιώσετε όσα θέλετε να κάνετε αλλά παραδόξως τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως πρέπει. Σταματήστε λίγο να κάνετε σχέδια και επικεντρώστε την ενέργεια σας στο πώς θα περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε κάποια προσωπικά ζητήματα και έχετε κλειστεί στον εαυτό σας. Μην αφήνετε απέξω το ταίρι σας. Τώρα είναι που πρέπει να του ανοιχτείτε.

Ιχθύες

Μην αφήνετε ένα μικρό οικονομικό ζήτημα να βγει εκτός ελέγχου. Ρίξτε μια ματιά στον προϋπολογισμό σας σήμερα, ζητώντας και τη συνδρομή του/της συντρόφου σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Θα αισθανθείτε καλύτερα μόλις μάθετε τι συμβαίνει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments