Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Τα τυπικά για να γίνει “ερυθρόλευκος” λένε στην Πορτογαλία

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Τα τυπικά για να γίνει “ερυθρόλευκος” λένε στην Πορτογαλία
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία, πως ο Αιγύπτιος είναι μια "ανάσα" από το να γίνει κάτοικος Πειραιά, έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία.

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Αντίστροφα για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετρούν στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να ξεχνούν το κεφάλαιο “μεταγραφές”. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση του Αχμέντ Χασάν που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπράγκα.  Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές με τον Αιγύπτιο, αλλά πρέπει να βρουν και τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Ντανιέλ Ποντένσε που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς.

Στο θέμα του Χασάν, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης έχει κλείσει και εκείνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ποντένσε και στο εξωτερικό υπήρξαν έντονες φήμες για τον Ζίφκοβιτς της Μπενφίκα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα εξετάσουν οι άνθρωποι της ομάδας μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Ντάβιντσον της Γκιμαράες, όμως η ομάδα του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει. Μάλιστα, σε επαφή που έχει γίνει στο παρελθόν οι Πορτογάλοι ζητούσαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια ζητούσαν περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο άσο. Άλλος ένας παίκτης που έχει ακουστεί πολύ είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Δεν πρόκειται όμως για εξτρέμ, αλλά για επιθετικό χαφ και μένει να φανεί αν θα πάρει τελικά ευκαιρίες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ως το τέλος της σεζόν ή αν θα προτιμήσει να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο Χασάν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην πορτογαλική Ρίο Άβε, στην οποία υπήρξε και μέλος των ακαδημιών της για έναν χρόνο.

Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε το 2012 και παρέμεινε εκεί έως και το 2015, σκοράροντας 24 γκολ σε 66 αγώνες πρωταθλήματος. Το 2015, πήρε μεταγραφή στην Μπράγκα, με την οποία έχει πετύχει έως τώρα 17 γκολ σε 57 αγώνες πρωταθλήματος. Το 2018, αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Από το 2011, ξεκίνησε να αγωνίζεται και στις μικρές ομάδες της Εθνική Αιγύπτου. Αρχικά στην U17 και αργότερα στην U20 και U23. Το 2013, έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, στην οποία έχει συμμετάσχει 15 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Υπήρξε βασικός στέλεχος της ομάδας, στο Αφρικανικό Κύπελλο, του 2017, όπου η Αίγυπτος έφτασε έως και τον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments