Lifestyle

Τέιλορ Σουίφτ διατροφικές διαταραχές: “Ένιωθα πως δεν άντεχα και πως θα λιποθυμούσα”

Τέιλορ Σουίφτ διατροφικές διαταραχές: “Ένιωθα πως δεν άντεχα και πως θα λιποθυμούσα”
Τέιλορ Σουίφτ: Το πρόβλημα της τραγουδίστριας που δεν γνωρίζαμε.

Τέιλορ Σουίφτ: Για τη μάχη που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές μίλησε η τραγουδίστρια στο καινούργιο της ντοκιμαντέρ Taylor Swift: Miss Americana, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φόρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance (2020 Sundance Film Festival) χτες. (23/01). Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «όταν είδα μια paparrazi φωτογραφία μου, όπου η κοιλιά μου φαινόταν υπερβολικά φουσκωμένη, κάποιος είπε πως έμοιαζα σαν να είμαι έγκυος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λιμοκτονήσω για λίγο, γιατί σταμάτησα να τρώω».

Η συναισθηματική φόρτιση της pop star άρχισε να επιδεινώνεται με τόσο γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τις επιδόσεις της στις συναυλίες της. «Ένιωθα πως δεν άντεχα και πως θα λιποθυμούσα στο τέλος ή στη μέση της συναυλίας. Τώρα όμως συνειδητοποιώ πως αν τρως έχεις ενέργεια και αντοχή, μπορείς να ανταπεξέλθεις στα show και δεν θα αισθάνεσαι εξασθενημένος» ολοκλήρωσε.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Μια από τους από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες, είναι γνωστή για αφηγηματικά τραγούδια με θέμα την προσωπική της ζωή, η οποία έχει λάβει ευρεία κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Γεννήθηκε ως Tέιλορ Άλισον Σουίφτ στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στο Ρίντινγκ της Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. και μεγαλωσε, στο Γουαϊμίσινγκ (επίσης στη Πενσυλβάνια). Η μητέρα της, Άντρεα Γκάρντνερ Φίνλεϊ Σουίφτ (Andrea Gardner Finley Swift) ασχολείται με τα οικιακά αλλά στο παρελθόν εργάστηκε ως αμιβαίο στέλεχος μάρκετινγκ.

Αντίθετα, ο πατέρας της, Σκοτ Κίνγκσλεϊ Σουίφτ (Scott Kingsley Swift) είναι οικονομικός σύμβουλος της Merill Lynch και απόγονος των τριών γενεών της τράπεζας προέδρων. Η γιαγιά της Τέιλορ Μάρτζορι Φίνλεϊ (Marjorie Finlay) ήταν τραγουδίστρια της οπερας. Η Τέιλορ έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Όστιν (Austin). Και μεγάλωσε σε μια φάρμα χριστουγεννιάτικων δέντρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments