Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [26/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [26/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (26/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (26/1/20).

Κριός

Σταματήστε να ζείτε με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο Λύκειο ή ακόμη και χθες.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα και ούτε εσείς θα έπρεπε. Μάθετε από τα λάθη σας και προσπαθήστε να μην τα επαναλάβετε.

Ταύρος

Αν στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για το χρηματιστήριο ή την ποίηση, γιατί να ασχολείστε μαζί τους με το ζόρι; Κανείς δεν εντυπωσιάζεται με τέτοιου είδους πράγματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Εξάλλου, έτσι θα έχετε καλύτερη απήχηση στα σέξι άτομα.

Δίδυμοι

Απλά και ξεκάθαρα. Αν πετύχετε αυτό το ιδανικό, θα βιώσετε την απόλυτα ζεν κατάσταση και δεν θα διστάσετε να προσκαλέσετε κάποιον/α. Διαλέξτε ένα δωμάτιο – οποιοδήποτε – και ξεκινήστε από εκεί. Κατεβάστε τα τηλέφωνα και τακτοποιήστε το χάος. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε άχρηστο.

Καρκίνος

Σας πούλησαν; Περάσατε πολύ χρόνο προγραμματίζοντας κάποια πράγματα με αυτό το άτομο και σας παράτησε την τελευταία στιγμή. Μην ανησυχείτε. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν αυτό το άτομο δεν μπορεί να δεσμευτεί, ψάξτε αλλού. Είναι καλό να είστε ειλικρινείς.

Λέων

Η παθητική-επιθετική συμπεριφορά δεν σας πάει καθόλου. Αν δεν σας αρέσει κάποιο άτομο, γιατί να προσποιείστε; Λίγη εχθρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και δεν είναι κακό να μην συμπαθείτε κάποιον/α. Αλλά να είστε ειλικρινείς. Μην λέτε αυτά που θέλει να ακούσει.

Παρθένος

Ίσως ήρθε η ώρα για μία απόδραση. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε τα άσχημα γεγονότα του παρελθόντος από ένα διάλειμμα. Και δε χρειάζεται να πάτε στην άλλη άκρη της γης για να το κάνετε. Πάρτε μια μέρα άδεια και περάστε ένα βράδυ εκτός πόλης ή πηγαίνετε μόνοι σας μια εκδρομή το σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Το προαίσθημα σας σχετικά με κάποιο άτομο ή μια κατάσταση, αποδεικνύεται σωστό. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να φωνάζετε πόσο δίκιο είχατε. Αν το κάνετε αυτό, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να γίνετε αντιπαθείς. Είναι καλύτερα να δείξετε την υποστήριξη σας, είστε συμφωνείτε είτε όχι.

Σκορπιός

Κάποιο μυστήριο ή αίνιγμα βασανίζει τώρα το μυαλό σας. Και μάλλον χρειάζεστε ενισχύσεις, για αυτό ζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου. Θα ανακαλύψετε κάτι από το παρελθόν σας που σχετίζεται άμεσα με το παρόν. Ακόμη και αν δεν σας βοηθήσει να επιλύσετε το τρέχον πρόβλημα, θα ρίξει λίγο φως σε αυτή τη συγκεχυμένη κατάσταση.

Τοξότης

Βρίσκεστε στο προσκήνιο. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε πέρα από το να αρχίσετε να χορεύετε σαν τρελοί; Μην ανησυχείτε, κανένας δεν θα προσέξει αν κάνετε λάθος βήματα. Είναι απορροφημένοι στο να θαυμάζουν την εκπληκτική σας ερμηνεία. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε κάποιο δώρο ως συγχαρητήρια από ένα ενδιαφέρον άτομο – θαυμαστή.

Αιγόκερως

Αν σήμερα εμπλακείτε σε μια συζήτηση που προκαλεί διένεξη, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε με θυμό. Αντ’ αυτού, επιχειρήστε να διαφωτίσετε τους άλλους για την οπτική σας. Εξηγήστε τους την άποψή σας. Στην αρχή μπορεί να προκληθούν εντάσεις, αλλά σιγά-σιγά θα σας κατανοήσουν και μπορεί να αποκτήσετε μερικούς συμμάχους στο τέλος.

Υδροχόος

Οι προφυλάξεις που έχετε πάρει τους τελευταίους μήνες ή χρόνια έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Δεν χαίρεστε που δεν ακούσατε τους άλλους; Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας και απολαύστε την επιτυχία σας. Κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς θαυμάζει την οξύνοια σας.

 Ιχθύες

Μην αφήσετε κανέναν να σας επιτεθεί, για κάποιο θέμα ή σκοπό που υποστηρίζετε σθεναρά. Αντί να μπλέκεστε σε καυγάδες, κρατήστε τη θέση σας. Το θέμα δεν είναι αν έχετε δίκιο ή άδικο. Έχει να κάνει με το ότι έχετε συγκεκριμένες αρχές και θέλετε να τις υπερασπιστείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments