Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα επεισόδια που έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι επεισοδιακά. Συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή, ενώ πέρσι η Ένωση τιμωρήθηκε με -3 για επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης έσκασαν αρκετές κροτίδες και κρότου λάμψης. Μια ομάδα οπαδών βρισκόταν στον περιβάλλοντα  χώρο του σταδίου και συγκεκριμένα κοντά στο πάρκινγκ. Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να απαντήσουν με χημικά. Οι οπαδοί δεν δίστασαν να πετάξουν βόμβες μολότοφ προκαλώντας τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ενώ ένα περιπολικό κάηκε ολοσχερώς.

Το παιχνίδι δεν διακόπηκε παρά τα όσα έγιναν εκτός γηπέδου και μένει να δούμε τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. Σε περίπτωση που έχουν γραφτεί όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία για την ΑΕΚ. Ο κανονισμός προβλέπει κεκλεισμένων των θυρών για 2 με τέσσερις αγωνιστικές και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι φέτος δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments