Αθλητισμός

Super League: Δεν υπάρχει θέμα διακοπής του πρωταθλήματος

Super League: Δεν υπάρχει θέμα διακοπής του πρωταθλήματος
Super League: Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Super League: Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα. Αυτή η απόφαση δεν είναι οριστική καθώς θα πρέπει η εισήγηση να περάσει πρώτα από το Πειθαρχικό όργανο της Super League. Ωστόσο αρκετοί αναρωτήθηκαν τι πρέπει να γίνει με το πρωτάθλημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το πρωτάθλημα υπό τη σκιά αυτών των αποκαλύψεων. Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος. Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων, τα παιχνίδια θα διεξάγονται κανονικά. Η Σούπερ Λίγκα άλλωστε, έχει ορίσει τους αγώνες μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, και την 26η αγωνιστική δηλαδή.

Σε ότι αφορά τους αγώνες που διεξάγονται τα αποτελέσματα είναι ισχυρά, δεν αλλάζουν. Ο ΚΑΠ άλλωστε, είναι ξεκάθαρος. Στο άρθρο 21, παράγραφος 7 αναφέρεται ότι… «σε περίπτωση αποκλεισμού μιας ομάδας από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, παραμένουν ισχυρά τα αποτελέσματα στους αγώνες που έδωσε μέχρι να αποκλεισθεί, οι δε υπόλοιποι αγώνες της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments