Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Μεγάλες πιθανότητες μεταγραφής

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Μεγάλες πιθανότητες μεταγραφής
Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος μέσος της Νότιγχαμ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει στη χώρα μας.

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Η φετινή σεζόν εξελίσσεται καλά για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει στην Ευρώπη και το Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του καθώς είναι πλήρες σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο κανένας προπονητής δεν λέει όχι σε ποιοτική ενίσχυση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήταν χαρούμενος αν γινόταν μια προσθήκη στο χώρο του κέντρου. Αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο ήταν να μην αποχωρήσει κάποιος βασικός παίκτης. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έφτιαξαν μια λίστα με κεντρικούς χαφ προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει κάποια κίνηση. Το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο είναι μέσα σε αυτή.

Κερδίζει πόντους ο Καρβάλιο

Ο Πορτογάλος χαφ αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως είναι λογικό δεν θα είναι δύσκολο να έρθει στον Πειραιά. Ο Πέρδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον συμπατριώτη του και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να τον έχει στην ομάδα του. Τον τελευταίο καιρό ο έμπειρος χαφ κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μπενζιά θα επιστρέψει στη Λιλ και θα ελευθερωθεί μια θέση στο χώρο του κέντρου. Υπάρχουν ακόμα τέσσερις μέρες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται να δούμε τον Καρβάλιο στα “ερυθρόλευκα” ακόμα και αν δεν γίνει κάποια άλλη πώληση ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments