Video

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/01 – Θυμάται τα πάντα ο Αντρέας

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/01 – Θυμάται τα πάντα ο Αντρέας
Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 28: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (27/01/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 29: Ο Αντρέας έχει θυμηθεί τα πάντα αλλά η Λούνα βρίσκει τρόπο να το αλλάξει και αυτό. Η μόνη παρενέργεια στην παρέμβαση της είναι ότι η ομιλία του Αντρέα γίνεται άκρως ελλαττωματική. Η αναζήτηση της υπαστυνόμου Α’ από την εγκληματική οργάνωση κλιμακώνεται και οι υποψήφιες που μένουν είναι πολύ λίγες. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος και ο κλοιός στενεύει γύρω από την Πέτρα. Παράλληλα, Μαριέττα, Φωτεινή και Κίμωνας αποφασίζουν να παραμερίσουν τα προσωπικά τους για να κατακτήσουν το αστέρι, την ίδια στιγμή που η Πέτρα παραμερίζει τα επαγγελματικά της για το καλό της σχέσης που λαχταράει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Το δαχτυλίδι της Πέτρας κάνει φτερά από το δάχτυλό της για χάρη της αστυνομικής έρευνας και η Λούνα βάζει λυτούς και δεμένους να το βρουν. Την ίδια ώρα ο Κίμωνας ανακοινώνει στο προσωπικό της Λαγουδέρας ότι βάζει πλώρη για αστέρι Μισελέν και η φριτέζα παίρνει άλλη μορφή για να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή του μαγαζιού.

Ο Αντρέας βγαίνει από το σκοτεινό τούνελ του μπερδέματος που είχε στο μυαλό και θυμάται την πικρή αλήθεια για την…αρραβωνιαστικιά του. Φυσικά η Λούνα αυτό δεν μπορεί να το επιτρέψει και έτσι επιστρατεύει έναν… επαγγελματία για να κάνει τον Αντρέα να ξεχάσει. Ο Λάκης κάνει ένα αντρίκιο, τριχωτό και μπομπόλικο ξεκαθάρισμα στη Φωτεινή για το μέλλον τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments